xcounter
Calendar Icon

"Бо виї*уть": український військовий різко висловився про єдину проблему в армії

29.07.2024 20:00
Олександр Морозов, «Facenews»

Від самого ранку крутив в голові думку про що не так в нашій армії.

Нє, ну всі ж ото дають якісь аналізи, вказують на поганих комбригів, оцінюють військових не будучи при цьому військовими, хейтять ТЦК, і знають як виграть цю війну за допогою двох палок і одного кірпіча.

Так от, розібравши на запчасті всю структуру від солдата до полковника.Проблема всього одна. І звучить вона банально просто. Всього два слова.

- Бо виї*уть.

Чому ви положили взвод? Шоб не виї*али.

Чому ви не зробили контратаку? Бо виї*уть.

Чому одразу не доповіли? Боявся шо виї*уть.

І таких чому, можна привести на кожну дію в армії.

Всі когось бояться. Роблять так, аби не бути виї*аними, а потім, якщо їх виї*али за їхній же провал, ї*уть всіх рангом нижче. Бо їх хтось виї*ав, і тепер вони мають тоже повне право на втіхи сексуального характеру.

Субординація в армії це основа основ, так само як і дисципліна. Але вміти відстоювати власну точку зору, робити розбір польлотів, планувати, наводити аргументи, перетворювати плани на дії... Це всьо нізя бо виї*уть. Виї*уть всі. Старший солдат, Молодший сержант, Сержант, Старший сержант, і так до генерала.

Це страх чогось такого совіцького, що аж гидко. Всі бояться якогось ефімерного дядька, який приїде і накричить на когось... А ще якщо догану випише, то обше, життя пропало. Ніхто тому дядьку навіть не пробує щось пояснити, чому краще так, чому відбулось ось так. Всі стоять.

В голові крутять, та коли він вже поїде, дехто навіть дулю в кармані круте. Дядько поорав, поїхав, всі вишли на перекур, обісрали дядька як кури драбину, розказали один одному піз*аті стратегії, як зробити це краще, ефективніше, результативніше. Кинули бичка об землю, і пішли далі робити так, шоб не виї*али.

Поки не зміниться цей чинник, всі інші зміни до того самого місця.
Низ не каже, верх не чує...

Джерело: Олександр Морозов

Читайте також: "Коли закінчиться війна? Чи будуть мирні перемовини?": лейтенант ЗСУ відповів на непрості питання
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини