xcounter
Calendar Icon

Медійна атака на 3 ОШБр: як українців відрізають від захисників через зневіру і дискредитацію

20.06.2024 17:34 (Оновлено 20.06.2024 в 18:02)

Нашому суспільству будуть з усіх сил впарювати ідею "неправильних" бригад, "політичної" мотивації, "небезпечних" ветеранів, провокувати розкол у ветеранському середовищі, дискредитувати ідею націоналізму та інші наративи, вигідні Росії.

Отже, понеслося.

Близькі мені люди підтвердять, що я досить давно прогнозував медійні атаки на нашу 3 ОШБр. Я був правий.

Днями в ефір вилізло одне непорозуміння, яке вважає себе "військовою журналісткою", хоче до війська і журналістики має приблизно такий же стосунок, як морські свинки до моря і свиней. Це непорозуміння, використовуючи типово кадебістьскі маніпулятивні методи, обісрало нашу бригаду і пам'ять тих, хто поклав своє життя під нашим прапором. Воно сповна скористалося тим, що ми, як військові, не маємо права в більшості аргументувати свою позицію з огляду на службове становище, присягу і військову таємницю. Тому коли це непорозуміння несе про нас маячню - спростувати її ми можемо лише розголосивши інформацію під грифом "для службового користування".

Найгірше, що це непорозуміння вкинуло у медіапростір ідею протиставлення кількох бойових бригад. Вочевидь воно мало на меті спровокувати конфлікт між нашими підрозділами і срач на кшталт тих, які давно і безуспішно роздмухує йбнрсн. В цьому методи і аргументи непорозуміння напрочуд збігаються з російськими.

Звісно, непорозуміння не наводить жодних доказів своїх слів з огляду на їхню тупо відсутність.

І це лише початок. Надалі, впевнений, ця медійна кампанія буде лише наростати.

Нашому суспільству будуть з усіх сил впарювати ідею "не правильних" бригад, "політичної" мотивації, "небезпечних" ветеранів, провокувати розкол у ветеранському середовищі, дискредитувати ідею націоналізму та інші наративи, вигідні самі знаєте кому.
Готуйтеся. Вас усіх зараз поведуть, як овець, до логічної і неминучої потреби зрадити тих, хто вас захищав. Вам парять колективного іудушку. Питання лише в тому, чи готові ви їсти це лайно, чи пристанете на зраду, чи плюнете на пам'ять про тих, хто з гордістю носив шеврон 3 ОШБр у боях за вас і ваших дітей.

Вибір кришталево простий: в оберете або героїчну 3 ОШБр, або непорозуміння з російськими наративами. Дивіться, не помиліться.

Dixi

Джерело: Facebook

Читайте також: "...Або війна вб'є нас усіх": Захисник про те, що Україна запізнюється на півроку з мобілізацією
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини