xcounter
Calendar Icon

СБУ вдалося створити «флот морських дронів», оснащений ще й системами «Град»

27.05.2024 21:05
Валентин Гладких , «Facenews»

Не так давно, військові експерти дивувалися тому, що Україна, практично не маючи власних ВМС, примудрилася завдати поразки на морі росіянам.

Втім, це не зовсім так, бо насправді СБУ вдалося створити «флот морських дронів», які власне і забезпечили можливість не лише функціонування судноплавного коридору у Чорному морі, але й змусили чорноморський флот РФ тікати з Криму.

А відтепер розроблені фахівцями СБУ морські дрони оснащені ще й системами «Град» та активно «мінусують» окупантів не лише на морі, але й на березі.

Якщо раніше «морські малюки» вражали в основному кораблі чф рф, то після модернізації дрони вийшли на новий рівень. Тепер вони здатні наносити удари по об’єктам та скупченням живої сили ворога безпосередньо на березі.

Влучні удари по позиціям росіян на Кінбурнській косі це доводять повною мірою, що уперше офіційно підтвердив Голова СБУ Василь Малюк, обіцяючи ворогу нові сюрпризи:

«Ми успішно адаптуємо різні види озброєння до наших надводних дронів. Не будемо розкривати усі деталі, аби не давати ворогу можливості підготуватися. Головне, що ми впроваджуємо кращі військово-технологічні рішення і щодня вдосконалюємося».

Бавовна буде. А кримського мосту - ні. Як взагалі рашистів на нашій території.

СБУ впроваджує кращі військово-технологічні рішення, щоб ефективно знищувати ворога, – Василь Малюк

Джерело: Валентин Гладких Апокриф

Читайте також: 5% військового збору – це третій із чотирьох вершників апокаліпсису
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини