xcounter
Calendar Icon

"Чорні" медики потрошать бандерівців на органи": нове про звільнення Курської народної республіки

07.08.2024 12:44 (Оновлено 07.08.2024 в 12:48)

"Прибульці" зайшли в 11 населених пунктів Курської області рф, за ніч глибина проникнення збільшилась із 5 до 15 км, а ширина фронту складає 10-11 км.

Також сьогодні близько 11:00 у Курчатові прогриміли вибухи. У цьому місті знаходиться АЕС.

Як відомо, 6 серпня стало відомо про новий "прорив" українсько-російського кордону в районі Курської області рф. У Росії офіційно визнали це лише ввечері. Жодних офіційних коментарів у Генеральному штабі ЗСУ досі не надавали.

Військор рф Юрій Котенок заявив, що мета українських військових – захоплення Курської АЕС, щоб обміняти її на ЗАЕС. Про це у телеграм-каналах пишуть z-воєнкори.

Учора ввечері пропагандисти видали нову методичку: мовляв, до Сумської області прибули західні медики, ймовірно, "чорні" трансплантологи, на тлі втрат ЗСУ при спробі атаки на Курську область.

"Наші медики, хто працює в Україні та спілкується з нами, кажуть, що там – іноземні медики... Впевнені, що поїхали потрошити поранених бандерівців на органи. До них потім до моргу на огляд привозять іноді трупи без органів", - написали вчора увечері "РИА Новости".

Тим часом Воронезька область рф готова надати допомогу сусідній Курській області, заявив голова регіону Алєксандр Гусєв.

У такому вигляді ресурси, які здійснюють інформаційний супровід російської агресії, публікують схему просування українських Збройних Сил за добу операції в "Курській народній республіці.

У мережі публікують свіжі кадри з міста Суджа в так званій "КНР", яке потерпає від інтенсивних обстрілів. Багато будинків зруйновано, виникли пожежі. Як пишуть z-воєнкори, нібито вчора ЗСУ пішли звільняти Курщину і прорвали російський кордон в районі Суджі.

До речі, місто Суджа на півдні Курщини належить до української етнічної території. За переписом 1897 року у місті проживало 7433 осіб. Українською мовою спілкувались 61% населення, російською 37% і 1,2% — єврейською.

У 1926 українці становили в Суджанській волості 61,2% всього населення, у Суджі — 30,8 %.

Читайте також: Україна через США втратила рідкісний шанс знищити десятки російських Су-34, - Forbes
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини