Calendar Icon

Статті

"Я аж крикнула: «Саша!»": мати жорстоко страченого бійця поділилася чутливими спогадами про сина (відео) "Я аж крикнула: «Саша!»": мати жорстоко страченого бійця поділилася чутливими спогадами про сина (відео)
09.03.2023 15:52
Денис Шапошніков, «UA: Суспільне мовлення»

"Я аж крикнула: «Саша!»": мати Олександра Мацієвського впізнала свого сина на відео росіян з його розстрілом. 2023 року відбувся обмін тілами загиблих військовослужбовців.

На порталі «Поряд», де допомагають жертвам окупації, розігрують лоти зі знаменитостями (відео) На порталі «Поряд», де допомагають жертвам окупації, розігрують лоти зі знаменитостями (відео)
28.02.2023 10:57

Волонтерство без посередників на порталі «Поряд»: як допомогти постраждалим від російської агресії і подати запит самим постраждалим.

Washington Post: "У війні Росії проти України настає переломний момент, далі Києву буде гірше" Washington Post: "У війні Росії проти України настає переломний момент, далі Києву буде гірше"
14.02.2023 11:44

Американське видання повідомляє, що чиновники адміністрації США дедалі ясніше заявляють українській владі, що у війні настає вирішальний момент, і Збройні сили України мають забезпечити якомога більші успіхи на полі бою, доки вони отримують великі обсяги західної допомо

Землетрус у Туреччині: сейсмологи пояснили, чому він був таким сильним, і до чого готуватися в майбутньому Землетрус у Туреччині: сейсмологи пояснили, чому він був таким сильним, і до чого готуватися в майбутньому
07.02.2023 12:54
Gloria Dickie, «Reuters»

Землетрус магнітудою 7,8, який стався в Туреччині та Сирії, ймовірно стане одним з найбільш смертоносних в цьому десятилітті. Сейсмологи припускають, що сейсмічна активність в цьому регіоні збережеться ще деякий час, а кількість жертв може обчисляться десятками тисяч.

"Якби не він, Київ, швидше за все, був би взятий": Буданов про того, хто попередив про плани Путіна захопити Київ "Якби не він, Київ, швидше за все, був би взятий": Буданов про того, хто попередив про плани Путіна захопити Київ
19.01.2023 17:08
Бретт Форрест , «The Wall Street Journal»

Застрелений на початку повномасштабної війни Денис Кірєєв, якого Служба безпеки України називала зрадником, напередодні вторгнення Росії попередив українську розвідку про план Москви захопити Київ.

У Москві горіли військова частина, гуртожиток Росгвардії ОМОН та інститут легких сплавів, а в Саратові — військовий комісаріат (відео)  У Москві горіли військова частина, гуртожиток Росгвардії ОМОН та інститут легких сплавів, а в Саратові — військовий комісаріат (відео)
24.12.2022 11:51

У Росії тривають пожежі "возмєздія". Так, за вчорашній день у Москві виникли займання на територіях військової частини, гуртожитку Росгвардії та інституту легких сплавів, а в Саратовській області підпалили військовий комісаріат.

«Селидіввугілля» вдвічі задрало ціну на роликоопори за 2 млн від фігуранта кримінального провадження щодо тендерних розкрадань «Селидіввугілля» вдвічі задрало ціну на роликоопори за 2 млн від фігуранта кримінального провадження щодо тендерних розкрадань
22.12.2022 09:53
Юрій Ніколов, «Наші гроші»

Державне підприємство «Селидіввугілля» придбало роликові опори для конвеєрів по 3 665 гривні за штуку. Ця ціна вдвічі перевищує тендерні ціни роликоопор довоєнних часів, та втричі вищі від актуальних цін у відкритих джерелах.

У Шанхаї, Пекіні та інших містах Китаю спалахнули ​масштабні протести ​через "нульовий ковід" (фото, відео) У Шанхаї, Пекіні та інших містах Китаю спалахнули ​масштабні протести ​через "нульовий ковід" (фото, відео)
27.11.2022 19:23

У Китаї посилилися протести проти урядових заходів з боротьби з коронавірусом, при цьому протестувальники почали висувати і політичні антиурядові гасла.

"Приліт" ракети в Польщу: країни Європи та США не можуть визначитись, чи запускали ракету з Росії (відео) "Приліт" ракети в Польщу: країни Європи та США не можуть визначитись, чи запускали ракету з Росії (відео)
16.11.2022 12:00

У другій половині дня 15 листопада під час масованого обстрілу російськими ракетами України дві ракети впали на територію Польщі, загинули дві людини.

Масований ракетний удар по Україні: багато "прильотів" по об’єктах критичної інфраструктури, кілька міст знеструмлено Масований ракетний удар по Україні: багато "прильотів" по об’єктах критичної інфраструктури, кілька міст знеструмлено
31.10.2022 11:29

Київ, Запоріжжя та частина Черкаської області знеструмлені внаслідок атаки росіян.

Навіть не "бавовна", а "шум від удару": нові подробиці та відео сьогоднішнього падіння військового літака у РФ Навіть не "бавовна", а "шум від удару": нові подробиці та відео сьогоднішнього падіння військового літака у РФ
23.10.2022 15:47

Цікаве співпадіння: в Іркутську 25 років тому сталась авіакатастрофа, яка забрала 72 життя.

Панове! Триває збір на реанімобіль, який у зоні бойових дій рятуватиме важко транспортабельних Панове! Триває збір на реанімобіль, який у зоні бойових дій рятуватиме важко транспортабельних
14.10.2022 12:14

У зоні бойових дій є люди, яких важко транспортувати. Триває збір коштів на реанімобіль, який рятуватиме життя військовим та цивільним.

Як врятуватись від "брудної бомби", ядерної атаки чи аварії на АЕС: детальний алгоритм дій Як врятуватись від "брудної бомби", ядерної атаки чи аварії на АЕС: детальний алгоритм дій
04.10.2022 12:04

Рекомендації розробили Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки спільно з Державним науково-технічним центром з ядерної та радіаційної безпеки.

Корупція в тилу: біженці-керівники Департаменту культури КМДА ініціювали кримінальні справи, аби не сісти за ґрати Корупція в тилу: біженці-керівники Департаменту культури КМДА ініціювали кримінальні справи, аби не сісти за ґрати

Які ризики того, що Україна втратить себе після перемоги у війні? Редакція «Надзвичайних новин» провела власне розслідування, як царює корупція у владних колах Києва з початком повномасштабної війни.

Путінські маріонетки оголосили дати проведення "референдумів" на окупованих територіях: усе, що відомо Путінські маріонетки оголосили дати проведення "референдумів" на окупованих територіях: усе, що відомо
20.09.2022 15:22

Російські загарбники дуже поспішають провести псевдореферендуми про входження до складу Росії окупованих територій. Це пов’язане насамперед з успішним контрнаступом Збройних сил України.

Binance
Стрічка новин